Tuntikuvaukset lapset ja nuoret

Adessat -kilparyhmä > 13v

Adessat on tanssijoukkue, joka kootaan harrasteryhmien kokeneista tanssijoista. Tunnin erityisenä tavoitteena on kehittyä ryhmässä tanssijana ja vahvistaa ilmaisua. Tanssijoilta odotetaan jonkin verran aikaisempaa tanssikokemusta ja perustekniikan hallintaa, mutta erityisesti motivaatiota kehittyä ja kiinnostusta kilpailemiseen. Ryhmän yhteisenä tavoitteena on viimeistellä kisaohjelma ja osallistua vähintään yhteen kilpailuun vuoden aikana, joten tanssijoilta edellytetään sitoutumista harjoituksiin kaksi kertaa viikossa. Liikkumisen ilo ja esiintymisen riemu ovat kuitenkin tärkeimpiä juttuja kilpailutilanteissakin.

Dance Gym 7-10v

Tunnilla opitaan hyvän ryhdin ja nilkan ojennusten lisäksi tanssin perustekniikat ja itseilmaisua. Jokaisesta opitusta taidosta kerätään suoritusmerkintä jumppapassiin.


Dance Mix

Näillä monipuolisilla ja mukaansa tempaavilla tunneilla yhdistellään eri tanssilajeja ko. ikätason mukaan. Vaikutteita esim. jazzista, baletista ja showtanssista. Tunti sisältää keskilattiatyöskentelyä, läpisalin liikkuvia sarjoja, helppoja akrobatiaharjoituksia ja koreografisen osuuden. Pienemmillä 
oppilailla tunneilla hyödynnetään myös mielikuvaharjoituksia ja harjoitteet ovat lyhyempiä. 

Tunti sopii vaikka ei olisikaan aiempaa kokemusta tanssista. Tanssin riemua ja liikkumisen iloa!


Dance Moves

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikasta, perusliikkeiden harjoittelusta, tanssisarjan teosta ja loppuvenyttelyistä/rentoutumisesta. Tavoitteena on tutustua tanssin maailmaan perusliikkeiden kautta, rohkaista tanssijaa eläytymään sekä luottamaan omiin taitoihinsa. Tunneilla tehdään luovia harjoitteita, lihaskuntoharjoitteita ja erilaisia perustaitoharjoitteita esim. piruetteja. Harjoitteita tehdään sekä yksin, että pareittain. Tunneilla pidetään myös hauskaa ja kuunnellaan ryhmäläisten toiveita.

First Moves 3-4v

Nuorimmille tanssijoille suunnattu tanssitunti jossa harjoitellaan perusliikkumistaitojen lisäksi tanssillisen liikkumisen muotoja, mikä tarjoaa pohjan myöhemmälle tanssin harjoittelulle.

Tunneilla tanssitaan osittain vapaasti itseä ilmaisten ja osaksi harjoitellaan pieniä koreografioita tarinoiden ja mielikuvien avulla. Koreografiat perustuvat tarinoihin, jonka maailmaan eläydytään tanssien.


First Moves 5-7v / baletti

First Moves 5-7v on lapsille suunnattu tanssitunti. Tunnilla harjoitellaan tanssin perusteita ja tekniikkaa erilaisten mielikuva- ja tanssiharjoitusten avulla hyödyntäen monipuolisesti baletin 
liikemateriaalia sovellettuna ko. ikätasolle.  Harjoitukset kehittävät mm. oman kehon, rytmin ja tilan hahmottamista sekä opettavat lasta ryhmässä toimimiseen.


Gospel-lattarit

Gospel-lattaritunnin tärkein motto on "oma tyyli, paras tyyli" ja se on suorittamisesta vapaata iloista tanssiliikuntaa jonka taustalla soi mukaansatempaava gospel-musiikki.  

Tunti toteutetaan yhdessä Raision seurakunnan kanssa.


Gospel-lattarit -kehonhuolto

Gospel-lattarit -kehonhuoltotunnilla luvassa on monipuolisia lihaskuntoliikkeitä, kehonhuoltoa ja venyttelyä. 

Tunti alkaa ja päättyy lyhyeen rukoukseen ja tunnilla soi gospelmusiikki. Tunti järjestetään yhdessä Raision seurakunnan kanssa. Tunti sopii eri-ikäisille aktiiviliikkujille sekä myös sellaisille, joilla ei ole aikaisempaa liikuntataustaa. 

Liikkari 4-5v

Liikuntaleikkikoulu on 4-5 -vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Lapsi oppii kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.


TeenFit 10-15v

Hauska ja hikinen treenitunti, sopii hyvin oheisharjoitteluksi muille tunneille. Lihaskuntoharjoitteiden lisäksi tasapaino- ja taito-osuudet kehittävät monipuolisesti ja huomaat edistyväsi. Liikkeet voidaan soveltaa eri ikäryhmille sopiviksi, opit myös toisilta ryhmäläisiltä samalla.