Tuntikuvaukset


Adessat -kilparyhmä > 13v

Adessat on tanssijoukkue, joka kootaan harrasteryhmien kokeneista tanssijoista. Tunnin erityisenä tavoitteena on kehittyä ryhmässä tanssijana ja vahvistaa ilmaisua. Tanssijoilta odotetaan jonkin verran aikaisempaa tanssikokemusta ja perustekniikan hallintaa, mutta erityisesti motivaatiota kehittyä ja kiinnostusta kilpailemiseen. Ryhmän yhteisenä tavoitteena on viimeistellä kisaohjelma ja osallistua vähintään yhteen kilpailuun vuoden aikana, joten tanssijoilta edellytetään sitoutumista harjoituksiin kaksi kertaa viikossa. Liikkumisen ilo ja esiintymisen riemu ovat kuitenkin tärkeimpiä juttuja kilpailutilanteissakin.


Aqua Zumba®

Hydrobic-tyylinen PoolParty-tunti.
Tunti rakentuu tanssillisesta osuudesta, jossa bailataan ja pidetään
hauskaa erilaisten rytmien ja populaarimusiikin tahdissa.
Musiikkityyleinä mm. Marenqua, Salsa, Reaggaeton, Bhangra ja Hip Hop.

Aqua Zumba® sopii kaikille ja kaikenkuntoisille, joille vesi elementtinä on sopiva. AquaZumba® on tehokasta, mutta nivelystävällistä. Tällä tunnilla tanssin riemu vie mennessään ja muut asiat unohtuvat.

Mitä mukaan?

Uima-asu. Käytä uimalakkia tai suihkumyssyä mikäli et halua kastella hiuksiasi. Jos kastelet hiuksesi, pitkät hiukset tulee sitoa kiinni. Mikäli kaipaat pitoa altaanpohjaan käytä sukkia.HUOM! Alle 15-vuotiaalla pitää olla aikuinen mukana tunnilla.


Dance Gym 7-10v

Tunnilla opitaan hyvän ryhdin ja nilkan ojennusten lisäksi tanssin perustekniikat ja itseilmaisua. Jokaisesta opitusta taidosta kerätään suoritusmerkintä jumppapassiin.


Dance Mix

Näillä monipuolisilla ja mukaansa tempaavilla tunneilla yhdistellään eri tanssilajeja ko. ikätason mukaan. Vaikutteita esim. jazzista, baletista ja showtanssista. Tunti sisältää keskilattiatyöskentelyä, läpisalin liikkuvia sarjoja, helppoja akrobatiaharjoituksia ja koreografisen osuuden. Pienemmillä 
oppilailla tunneilla hyödynnetään myös mielikuvaharjoituksia ja harjoitteet ovat lyhyempiä. 

Tunti sopii vaikka ei olisikaan aiempaa kokemusta tanssista. Tanssin riemua ja liikkumisen iloa!


Dance Moves

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikasta, perusliikkeiden harjoittelusta, tanssisarjan teosta ja loppuvenyttelyistä/rentoutumisesta. Tavoitteena on tutustua tanssin maailmaan perusliikkeiden kautta, rohkaista tanssijaa eläytymään sekä luottamaan omiin taitoihinsa. Tunneilla tehdään luovia harjoitteita, lihaskuntoharjoitteita ja erilaisia perustaitoharjoitteita esim. piruetteja. Harjoitteita tehdään sekä yksin, että pareittain. Tunneilla pidetään myös hauskaa ja kuunnellaan ryhmäläisten toiveita.

First Moves 3-4v

Nuorimmille tanssijoille suunnattu tanssitunti jossa harjoitellaan perusliikkumistaitojen lisäksi tanssillisen liikkumisen muotoja, mikä tarjoaa pohjan myöhemmälle tanssin harjoittelulle.

Tunneilla tanssitaan osittain vapaasti itseä ilmaisten ja osaksi harjoitellaan pieniä koreografioita tarinoiden ja mielikuvien avulla. Koreografiat perustuvat tarinoihin, jonka maailmaan eläydytään tanssien.


First Moves 5-7v / baletti

First Moves 5-7v on lapsille suunnattu tanssitunti. Tunnilla harjoitellaan tanssin perusteita ja tekniikkaa erilaisten mielikuva- ja tanssiharjoitusten avulla hyödyntäen monipuolisesti baletin 
liikemateriaalia sovellettuna ko. ikätasolle.  Harjoitukset kehittävät mm. oman kehon, rytmin ja tilan hahmottamista sekä opettavat lasta ryhmässä toimimiseen.


Gospel-lattarit

Gospel-lattaritunnin tärkein motto on "oma tyyli, paras tyyli" ja se on suorittamisesta vapaata iloista tanssiliikuntaa jonka taustalla soi mukaansatempaava gospel-musiikki.  

Tunti toteutetaan yhdessä Raision seurakunnan kanssa.


Gospel-lattarit -kehonhuolto

Gospel-lattarit -kehonhuoltotunnilla luvassa on monipuolisia lihaskuntoliikkeitä, kehonhuoltoa ja venyttelyä. 

Tunti alkaa ja päättyy lyhyeen rukoukseen ja tunnilla soi gospelmusiikki. Tunti järjestetään yhdessä Raision seurakunnan kanssa. Tunti sopii eri-ikäisille aktiiviliikkujille sekä myös sellaisille, joilla ei ole aikaisempaa liikuntataustaa. 

Liikkari 4-5v

Liikuntaleikkikoulu on 4-5 -vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Lapsi oppii kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.


Parkour Akatemia 7-12v

Suosittu parkour -harrastus valloittaa lapset ja nuoret ympäri Suomen! Lajin perusajatus on kehittyminen henkisesti ja fyysisesti erilaisten liikunnallisten haasteiden kautta. Päämääränä on mahdollisimman tehokas ja hallittu eteneminen suorinta ja nopeinta reittiä kahden pisteen välillä olosuhteista riippumatta. Toisin sanoen tavoitteena on olla valmis kaikkeen mahdolliseen mitä eteen tulee. Perusperiaate on olla aiheuttamatta vahinkoja ympäristölle ja muille ympäristössä liikkuville. Parkourissa ei kilpailla toisia vastaan, vaan kehitetään omia taitoja ja vältetään turhien riskien ottamista.


TeenFit 10-15v

Hauska ja hikinen treenitunti, sopii hyvin oheisharjoitteluksi muille tunneille. Lihaskuntoharjoitteiden lisäksi tasapaino- ja taito-osuudet kehittävät monipuolisesti ja huomaat edistyväsi. Liikkeet voidaan soveltaa eri ikäryhmille sopiviksi, opit myös toisilta ryhmäläisiltä samalla.