Tuntikuvaukset lapset ja nuoret

Akrobatia 12v+

Hauskoilla akrobatiatunneilla harjoitellaan akrobatian perusteita, ja kehitetään kehon liikkuvuutta, voimaa, tasapainoa ja motoriikkaa.

Tunnilla jokainen harrastaja pääsee harjoittelemaan ja oppimaan uutta turvallisesti oman tasonsa mukaisesti!

Dance Moves 3-5v

Tunneilla harjoitellaan perusmotorisia taitoja, kehontuntemusta, rytmiikkaa ja pieniä tanssisarjoja eri tanssilajeista (baletti, jazz, nykytanssi) ideoita ammentaen. Pienten Dance Moves tunneilla tärkeässä osassa on ryhmässä toimimisen taitojen ja keskittymisen harjoittelu. Lisäksi lasten omalle luovuudelle annetaan aikaa ja tilaa ja rohkaistaan tanssimaan niin yksin, parin kanssa kuin ryhmässäkin. Erilaisten välineiden käyttö kuuluu myös lasten Dance Moves tunneille liikkumista rikastuttamaan. Monipuoliset harjoitteet antavat hyvät edellytykset jatkaa tanssiharrastusta niin baletin, jazztanssin kuin nykytanssinkin suuntaan. 

Dance Moves 6-9v, 7-10v, 9-12v, 10-13v

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikasta, perusliikkeiden harjoittelusta, tanssisarjan teosta ja loppuvenyttelyistä/rentoutumisesta. Tavoitteena on tutustua tanssin maailmaan perusliikkeiden kautta, rohkaista tanssijaa eläytymään sekä luottamaan omiin taitoihinsa. Tunneilla tehdään luovia harjoitteita, lihaskuntoharjoitteita ja erilaisia perustaitoharjoitteita esim. piruetteja. Harjoitteita tehdään sekä yksin, että pareittain. Tunneilla pidetään myös hauskaa ja kuunnellaan ryhmäläisten toiveita.

Gospel-lattarit 15v+

Gospel-lattaritunnin tärkein motto on "oma tyyli, paras tyyli" ja se on suorittamisesta vapaata iloista tanssiliikuntaa jonka taustalla soi mukaansatempaava gospel-musiikki.  

Tunti toteutetaan yhdessä Raision seurakunnan kanssa.

Palloilukerho 7-9v

Tuntikuvaus tulossa!

Parkour 8-10v

Liikuntalaji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkourissa pyritään hyödyntämään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen. Parkouraaja voi liikkumisessaan käyttää ”ponnahduslautoinaan” monenlaisia ihmisen tai luonnon muovaamia asioita, kuten kaiteita, seiniä, puita, muureja, kiviä, patsaita, lyhtypylväitä ja kattoja.

Tunti toteutetaan yhteistyössä LiiNan kanssa.

Show/Lyrical jazz 15v+

Show/Lyrical jazz tunnilla keskitytään show ja jazztanssin tekniikoiden harjoittelun lisäksi ilmaisuun ja liikkeen jatkuvuuteen sekä Lyrical tyylin mukaisesti musiikin tulkintaan.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikkaharjoituksista sekä säännöllisesti vaihtuvasta lopputunnin koreografiasta. 

Tankotanssi lapset 7-13v

Lasten tankotanssissa harjoitellaan pyörähdyksiä ja pitoja tangolla leikinomaisesti temppuillen.

Tankoleikkikoulu 4-6v

Tankoleikkikoulussa tutustutaan tankoon liikuntavälineenä, ja harjoitellaan leikinomaisesti pyörähdyksiä ja pitoja tangolla. Tankoliikkeiden lisäksi tunnilla harjoitellaan liikuntaleikkikoulun tapaan monipuolisesti erilaisia perusliikuntataitoja.

Touhuperheet  1-4v

Tunti vie aikuisen ja pienen taaperon yhteiselle liikunnalliselle ja kokemukselliselle elämysmatkalle. Tunnilla liikutaan monipuolisesti motorisia perustaitoja tukien mm. temppuillen, tasapainoillen, tanssien ja radoilla seikkaillen sekä tutustutaan muihin. Aikuiset pääsevät liikkumaan monipuolisesti yhdessä lapsensa kanssa. Lopussa ihana yhteinen rentoutushetki. Tunnilla tuetaan ja sovelletaan tekemistä osallistujien iän mukaan.