Parkour Akatemian 8 krt kurssille ilmoittautuminen on auki! Huomaa aloitus ti 11.8. klo 17:30, kokoontuminen Vaisaaren kentän skeittirampin luona.

Tästä ilmoittautumaan!

Tuntikuvaukset


Adessat -kilparyhmä > 13v

Adessat on tanssijoukkue, joka kootaan harrasteryhmien kokeneista tanssijoista. Tunnin erityisenä tavoitteena on kehittyä ryhmässä tanssijana ja vahvistaa ilmaisua. Tanssijoilta odotetaan jonkin verran aikaisempaa tanssikokemusta ja perustekniikan hallintaa, mutta erityisesti motivaatiota kehittyä ja kiinnostusta kilpailemiseen. Ryhmän yhteisenä tavoitteena on viimeistellä kisaohjelma ja osallistua vähintään yhteen kilpailuun vuoden aikana, joten tanssijoilta edellytetään sitoutumista harjoituksiin kaksi kertaa viikossa. Liikkumisen ilo ja esiintymisen riemu ovat kuitenkin tärkeimpiä juttuja kilpailutilanteissakin.

Dance Gym 7-10v

Tunnilla opitaan hyvän ryhdin ja nilkan ojennusten lisäksi tanssin perustekniikat ja itseilmaisua. Jokaisesta opitusta taidosta kerätään suoritusmerkintä jumppapassiin. 

Dance Moves

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikasta, perusliikkeiden harjoittelusta, tanssisarjan teosta ja loppuvenyttelyistä/rentoutumisesta. Tavoitteena on tutustua tanssin maailmaan perusliikkeiden kautta, rohkaista tanssijaa eläytymään sekä luottamaan omiin taitoihinsa. Tunneilla tehdään luovia harjoitteita, lihaskuntoharjoitteita ja erilaisia perustaitoharjoitteita esim. piruetteja. Harjoitteita tehdään sekä yksin, että pareittain. Tunneilla pidetään myös hauskaa ja kuunnellaan ryhmäläisten toiveita.

First Moves 3-4v

Nuorimmille tanssijoille suunnattu tanssitunti jossa harjoitellaan perusliikkumistaitojen lisäksi tanssillisen liikkumisen muotoja, mikä tarjoaa pohjan myöhemmälle tanssin harjoittelulle.

Tunneilla tanssitaan osittain vapaasti itseä ilmaisten ja osaksi harjoitellaan pieniä koreografioita tarinoiden ja mielikuvien avulla. Koreografiat perustuvat tarinoihin, jonka maailmaan eläydytään tanssien.

First Moves 5-6v

tuntikuvaus tulossa

Liikkari 4-5v

Liikuntaleikkikoulu on 4-5 -vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Lapsi oppii kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.

Mixed Moves 7-10v

tuntikuvaus tulossa

Parkour Akatemia 9-12v

Suosittu parkour -harrastus valloittaa lapset ja nuoret ympäri Suomen! Lajin perusajatus on kehittyminen henkisesti ja fyysisesti erilaisten liikunnallisten haasteiden kautta. Päämääränä on mahdollisimman tehokas ja hallittu eteneminen suorinta ja nopeinta reittiä kahden pisteen välillä olosuhteista riippumatta. Toisin sanoen tavoitteena on olla valmis kaikkeen mahdolliseen mitä eteen tulee. Perusperiaate on olla aiheuttamatta vahinkoja ympäristölle ja muille ympäristössä liikkuville. Parkourissa ei kilpailla toisia vastaan, vaan kehitetään omia taitoja ja vältetään turhien riskien ottamista.

TeenFit 10-15v

Hauska ja hikinen treenitunti, sopii hyvin oheisharjoitteluksi muille tunneille. Lihaskuntoharjoitteiden lisäksi tasapaino- ja taito-osuudet kehittävät monipuolisesti ja huomaat edistyväsi. Liikkeet voidaan soveltaa eri ikäryhmille sopiviksi, opit myös toisilta ryhmäläisiltä samalla.