Tuntikuvaukset lapset ja nuoret

Dance Gym

Tunnilla opitaan hyvän ryhdin ja nilkan ojennusten lisäksi tanssin perustekniikat ja itseilmaisua. Harjoitellaan voimistelun perusjuttuja sekä tanssin alkeita. Lisäksi yksilö-, pari- sekä ryhmäakrobatiaa.

Dance Mix

Näillä monipuolisilla ja mukaansa tempaavilla tunneilla yhdistellään eri tanssilajeja ko. ikätason mukaan. Vaikutteita esim. jazzista, baletista ja showtanssista. Tunti sisältää keskilattiatyöskentelyä, läpisalin liikkuvia sarjoja, helppoja akrobatiaharjoituksia ja koreografisen osuuden. Pienemmillä 
oppilailla tunneilla hyödynnetään myös mielikuvaharjoituksia ja harjoitteet ovat lyhyempiä. 

Tunti sopii vaikka ei olisikaan aiempaa kokemusta tanssista. Tanssin riemua ja liikkumisen iloa!

Dance Moves

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikasta, perusliikkeiden harjoittelusta, tanssisarjan teosta ja loppuvenyttelyistä/rentoutumisesta. Tavoitteena on tutustua tanssin maailmaan perusliikkeiden kautta, rohkaista tanssijaa eläytymään sekä luottamaan omiin taitoihinsa. Tunneilla tehdään luovia harjoitteita, lihaskuntoharjoitteita ja erilaisia perustaitoharjoitteita esim. piruetteja. Harjoitteita tehdään sekä yksin, että pareittain. Tunneilla pidetään myös hauskaa ja kuunnellaan ryhmäläisten toiveita.

Dance Moves 3-5v

Tunneilla harjoitellaan perusmotorisia taitoja, kehontuntemusta, rytmiikkaa ja pieniä tanssisarjoja eri tanssilajeista (baletti, jazz, nykytanssi) ideoita ammentaen. Pienten Dance Moves tunneilla tärkeässä osassa on ryhmässä toimimisen taitojen ja keskittymisen harjoittelu. Lisäksi lasten omalle luovuudelle annetaan aikaa ja tilaa ja rohkaistaan tanssimaan niin yksin, parin kanssa kuin ryhmässäkin. Erilaisten välineiden käyttö kuuluu myös lasten Dance Moves tunneille liikkumista rikastuttamaan. Monipuoliset harjoitteet antavat hyvät edellytykset jatkaa tanssiharrastusta niin baletin, jazztanssin kuin nykytanssinkin suuntaan. 

Gospel-lattarit

Gospel-lattaritunnin tärkein motto on "oma tyyli, paras tyyli" ja se on suorittamisesta vapaata iloista tanssiliikuntaa jonka taustalla soi mukaansatempaava gospel-musiikki.  

Tunti toteutetaan yhdessä Raision seurakunnan kanssa.

Liikkari

Liikuntaleikkikoulu on 4-5 -vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Lapsi oppii kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.

Minitrampoliinitunti

Tunti koostuu leikeistä, tanssillisista minitrampoliinilla tehtävistä koreografioista ja liikkuvuutta kehittävistä harjoitteista. Käytämme minitrampoliineja liikkumisen apuna mahdollisimman paljon.

Tankotanssi lapset

Lasten tankotanssissa harjoitellaan pyörähdyksiä ja pitoja tangolla leikinomaisesti temppuillen.

Touhutaaperot  1-3 v

Tunti vie aikuisen ja pienen taaperon yhteiselle liikunnalliselle ja kokemukselliselle elämysmatkalle. Tunnilla liikutaan monipuolisesti motorisia perustaitoja tukien mm. temppuillen, tasapainoillen, tanssien ja radoilla seikkaillen sekä tutustutaan muihin. Aikuiset pääsevät liikkumaan monipuolisesti yhdessä lapsensa kanssa. Lopussa ihana yhteinen rentoutushetki. Tunnilla tuetaan ja sovelletaan tekemistä osallistujien iän mukaan.

Vauva Baila 3 kk-2 v

Tunti on aikuisen ja pienen aarteen kokemuksellinen, vuorovaikutuksellinen vertaistuellinen musiikkiliikuntatuokio, jossa nautitaan yhdessä mm.erilaisista rytmeistä, tanssista, liikkeestä, vauvan tempuista ja rentoutumisesta. Vahvistetaan yhteistä vuorovaikutusta. Kaiken siivellä aikuiset pääsevät liikkumaan monipuolisesti, naurulihaksia unohtamatta.

Lasten, nuorten ja lapsiperheiden liikunta - Liikuntaseura Naantali (lsnaantali.fi)

Vauva fit 3-18 kk

Tunneilla treenataan omaa kehoa, vauvaa sekä lisäpainoja käyttäen. Liikkeiden raskautta on mahdollisuus vaihdella oman kuntotason mukaiseksi. Lopputunnista harjoitellaan lasten kanssa temppuja sekä venytellään.