Tuntikuvaukset aikuiset

Dance Pole

Näyttävä ja viihdyttävä tanssitunti sisältää tanssikoreografioita yhdistettynä helppoihin tankotanssiliikkeisiin. Aikaisempaa kokemusta kummastakaan ei tarvita vaan kaikki opetellaan alusta ja taso määräytyy ryhmän taitojen mukaan.

Tule ajoissa kiinnittämään tankoja paikoilleen ennen tunnin alkua.


FridayWorkout

HIIT / intervallityyppinen toiminnallinen treeni.

Gospel-lattarit

Gospel-lattaritunnin tärkein motto on "oma tyyli, paras tyyli" ja se on suorittamisesta vapaata iloista tanssiliikuntaa jonka taustalla soi mukaansatempaava gospel-musiikki.  

Tunti toteutetaan yhdessä Raision seurakunnan kanssa.

Gospel-lattarit -kehonhuolto

Gospel-lattarit -kehonhuoltotunnilla luvassa on monipuolisia lihaskuntoliikkeitä, kehonhuoltoa ja venyttelyä. 

Tunti alkaa ja päättyy lyhyeen rukoukseen ja tunnilla soi gospelmusiikki. Tunti järjestetään yhdessä Raision seurakunnan kanssa. Tunti sopii eri-ikäisille aktiiviliikkujille sekä myös sellaisille, joilla ei ole aikaisempaa liikuntataustaa. 

HIIT -treeni

HIIT -osuus pitää sisällään tehokkaan treenin ilman askelsarjaa. Syke nousee korkealle ja hiki virtaa.

Yksinkertaiset liikkeet tehdään pääosin omaa kehon painoa hyödyntäen. Alkulämmittelyn jälkeen sykkeenkohotus ja lihaskunto vaihtelevat lyhyissä sykleissä, jotka tehdään täydellä teholla. 

Jooga

Lempeä Vinyasa on dynaaminen joogatunti joka soveltuu aloittelijoille. Tunti koostuu jooga-asennoista joita yhdistetään hengistykseen sekä alku- ja loppurentoutuksesta. Harjoitukset vahvistavat lihasvoimaa ja joustavuutta, keskittymiskykyä sekä yhteyttä omaan kehoon. 

Vinyasa-joogalle on tyypillistä, että jokainen tunti on erilainen joten se tarjoaa vaihtelua ja sopivasti haastetta.

Kahvakuula

Kahvakuula on parhaimmillaan toiminnallista liikunnan riemujuhlaa, jossa yhdistyy painoharjoittelu kuulan kanssa omalla keholla tehtäviin monipuolisiin ja hauskoihin harjoitteisiin. Mikäli mietit lajin aloittamista, niin tule rohkeasti mukaan; tunnilla opetetaan perustekniikat ja ohjaaja huolehtii turvallisen tekniikan säilymisestä jokaisella tunnilla.

Lentopallo

Kuntolentopalloa pelitaidot omaaville naisille. Osallistumme naisten maakuntasarjaan sekä paikallisiin puulaakisarjoihin. Järjestämme omia turnauksia sekä käymme myös muissa turnauksissa. Osallistumme myös N-50 v joukkueella vuosittain Homenokkaan ja Pirkkaan.

PHA

Tunnilla vuorotellaan lihaskuntoliikkeitä ja sykkeenkohotuksia liikepattereina, tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnin lopuksi tehdään palauttavat venyttelyt.

Pole flow / exotic

Näillä tunneilla keskitytään sulavaan liikehdintään lattialla ja tangolla. Opettelemme muutaman eri koreografian kauden aikana. Peruspyörähdykset ja pitoliikkeet (istunta, kiipeily ym.) tulee olla hallussa, jotta tunnille voi osallistua. Voit ottaa mukaasi korkokengät ja polvisuojat, mutta ne eivät ole pakolliset.

Tule ajoissa kiinnittämään tankoja paikoilleen ennen tunnin alkua.

Pole tekniikka alkeis/keskitaso

Tankotanssin tekniikkatunneilla sinulla on kokemusta peruspyörähdyksistä sekä muutamista start tunnin pitoliikkeistä. Tunneilla yhdistellään peruspyörähdyksiä sekä aletaan turvallisesti harjoittelemaan ylösalaisin menemistä ja liikkeitä. 

Pole tekniikka keski/jatkotaso

Yhdistelmätunti keski/jatkotason harrastajille. Tunneilla annetaan vaihtoehtoja helpoimmasta vaikeimpaan. 


Pole tekniikka jatkotaso

Tankotanssin tekniikan jatkotunnilla sinulla on hallussa vahva invert sekä pyörähdykset. Näillä tunneilla keskitytään tekemään eri liikkeiden yhdistelyä, käsien varassa tehtävät liikkeet ylösalaisin sekä erilaiset nousut tangolle.

Pyry-jumppa

Pyryjumppa on naisille ja MIEHILLE suunnattu rennon meiningin tunti, joka pitää sisällään perinteistä kuntojumppaa, keppijumppaa, treeniä ja kehonhuoltoa mukavasti kauden mittaan vaihdellen. Lisäpainoja tunnilla ei käytetä.

Showtanssi

Tunti koostuu lämmittelysarjasta, tekniikkaosuudesta sekä koreografian tekemisestä. Tunnilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa: piruetteja, hyppyjä, jalkatekniikkaa, vartalotekniikkaa jne. kehonhuoltoa unohtamatta. Haastetta pyritään löytämään jokaiselle ja tälle tunnille voi tulla, jos tanssiminen on ennestään tuttua -ihan alkeista ei liikkeelle lähdetä. Pääpaino tunnilla on showtanssissa, mutta teemme toisinaan myös streettiin, balettiin sekä muihin tanssilajeihin vivahtavia harjoituksia.


Sähly

Aikuisten reipas pelitunti. Täällä ei turhia jäykistellä!


Tiistaikympit +50

Liikunnan iloa aamuun reipashenkisessä +50v porukassa helpoilla askelilla lihaskuntoa vahvistaen. Välineet löytyvät paikan päältä.


Toiminnallinen

Vaisaaren koulun ulko-alueella on mahtava toiminnallinen tila, jossa ohjaajan mielikuvitus pääsee kunnolla vauhtiin. Tunti sisältää monipuolisesti koottuja harjoitteita koko vartalolle turvallisin tekniikoin toteutettuna. Tällä tunnilla on hauskaa, mutta se on samalla todella tehokasta toiminnallista liikuntaa. Käytössämme on tasapaino- ja ulkotreeni -telineitä, traktorin rengas sekä kahvakuulia, hyppynaruja yms. Tällä tunnilla tulee hiki lentämään ja suu kääntymään hymyyn väkisinkin. Tervetuloa haastamaan oma kuntosi turvallisessa ohjauksessa sekä kehittämään kuntoasi kivassa porukassa tehokkaasti!

Vaikka sokerista ei ollakkaan, sääherran kaataessa niskaan vettä, siirrämme toiminnallisen treenin Ihalan koulun tiloihin.

Zumba Gold

Zumba Gold-tunnilla ei ole vaikeita askelsarjoja eikä hyppyjä. Se on kevyempi ja helpompi tunti kuin tavallinen Zumba, mutta silti varmasti tehokas ja hikinen.