Tuntikuvaukset aikuiset

Aikuisbaletti

Aikuisbalettitunneilla tutustutaan klassisen baletin tekniikkaan omaa kehoa kuunnellen ja tanssista nauttien. Tunnit alkavat lämmittelyllä ja muutamilla tankoharjoituksilla siirtyen keskilattialle tanssimaan liikkuvampia tai tasapainoa ja omaa kehonhallintaa haastavia tanssisarjoja. Aikuisbaletissa ei tehdä kaikkia klassisen baletin tankoharjoituksia, vaan pyritään siihen, että tunneilla liikutaan mahdollisimman paljon ja monipuolisesti eri liikkeitä ja liikelaatuja vaihtelevasti kokeillen. Aikuisbaletissa jokaisella on oikeus olla oman elämänsä primaballerina.

Gospel-lattarit

Gospel-lattaritunnin tärkein motto on "oma tyyli, paras tyyli" ja se on suorittamisesta vapaata iloista tanssiliikuntaa jonka taustalla soi mukaansatempaava gospel-musiikki.  Tunnin tanssin päätteeksi on vielä vartin venyttely.

Tunti toteutetaan yhdessä Raision seurakunnan kanssa.

HIIT -treeni

HIIT -osuus pitää sisällään tehokkaan treenin ilman askelsarjaa. Syke nousee korkealle ja hiki virtaa.

Yksinkertaiset liikkeet tehdään pääosin omaa kehon painoa hyödyntäen. Alkulämmittelyn jälkeen sykkeenkohotus ja lihaskunto vaihtelevat lyhyissä sykleissä, jotka tehdään täydellä teholla. 

Jooga

Lempeä Vinyasa on dynaaminen joogatunti joka soveltuu aloittelijoille. Tunti koostuu jooga-asennoista joita yhdistetään hengistykseen sekä alku- ja loppurentoutuksesta. Harjoitukset vahvistavat lihasvoimaa ja joustavuutta, keskittymiskykyä sekä yhteyttä omaan kehoon. 

Vinyasa-joogalle on tyypillistä, että jokainen tunti on erilainen joten se tarjoaa vaihtelua ja sopivasti haastetta.

Kahvakuula

Kahvakuula on parhaimmillaan toiminnallista liikunnan riemujuhlaa, jossa yhdistyy painoharjoittelu kuulan kanssa omalla keholla tehtäviin monipuolisiin ja hauskoihin harjoitteisiin. Mikäli mietit lajin aloittamista, niin tule rohkeasti mukaan; tunnilla opetetaan perustekniikat ja ohjaaja huolehtii turvallisen tekniikan säilymisestä jokaisella tunnilla.

Lentopallo

Kuntolentopalloa pelitaidot omaaville naisille. Osallistumme naisten maakuntasarjaan sekä paikallisiin puulaakisarjoihin. Järjestämme omia turnauksia sekä käymme myös muissa turnauksissa. Osallistumme myös N-50 v joukkueella vuosittain Homenokkaan ja Pirkkaan.

PHA

Tunnilla vuorotellaan lihaskuntoliikkeitä ja sykkeenkohotuksia liikepattereina, tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnin lopuksi tehdään palauttavat venyttelyt.

Pole exotic

Näillä tunneilla keskitytään sulavaan liikehdintään lattialla ja tangolla. Opettelemme muutaman eri koreografian kauden aikana. Peruspyörähdykset ja pitoliikkeet (istunta, kiipeily ym.) tulevat olla hallussa jotta tunnille voi osallistua. Voit ottaa mukaasi korkokengät ja polvisuojat, mutta ne eivät ole pakolliset.

Pole tekniikka

Tunti perustuu tankotanssin pyörähdysten ja pitojen sekä niistä rakennettujen yhdistelmien harjoitteluun. Kunkin tunnin taso määräytyy yksilöllisesti osallistujien taitotason mukaan. Tunnilta saat pohjan myös itsenäiseen harjoitteluun.

Pumppi

Kunto nousuun voimatankojen ja käsipainojen avulla, pumppi-meiningillä!

Showtanssi

Tunti koostuu lämmittelysarjasta, tekniikkaosuudesta sekä koreografian tekemisestä. Tunnilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa: piruetteja, hyppyjä, jalkatekniikkaa, vartalotekniikkaa jne. kehonhuoltoa unohtamatta. Haastetta pyritään löytämään jokaiselle ja tälle tunnille voi tulla, jos tanssiminen on ennestään tuttua -ihan alkeista ei liikkeelle lähdetä. Pääpaino tunnilla on showtanssissa, mutta teemme toisinaan myös streettiin, balettiin sekä muihin tanssilajeihin vivahtavia harjoituksia.

Sähly

Aikuisten reipas pelitunti. Täällä ei turhia jäykistellä!

Tiistaikympit +50

Liikunnan iloa aamuun reipashenkisessä +50v porukassa helpoilla askelilla lihaskuntoa vahvistaen. Välineet löytyvät paikan päältä.