TuntikuvauksetDance Pole

Näyttävä ja viihdyttävä tanssitunti sisältää tanssikoreografioita yhdistettynä helppoihin tankotanssiliikkeisiin. Aikaisempaa kokemusta kummastakaan ei tarvita vaan kaikki opetellaan alusta ja taso määräytyy ryhmän taitojen mukaan.

Tule ajoissa kiinnittämään tankoja paikoilleen ennen tunnin alkua.
FridayWorkout

HIIT / intervallityyppinen toiminnallinen treeni.
Gospel lattarit

Gospel-lattaritunnin tärkein motto on "oma tyyli, paras tyyli" ja se on suorittamisesta vapaata iloista tanssiliikuntaa jonka taustalla soi mukaansatempaava gospel-musiikki.  

Tunti toteutetaan yhdessä Raision seurakunnan kanssa.
Gospel lattarit -kehonhuolto

Gospel lattarit -kehonhuoltotunnilla luvassa on monipuolisia lihaskuntoliikkeitä, kehonhuoltoa ja venyttelyä. 

Tunti alkaa ja päättyy lyhyeen rukoukseen ja tunnilla soi gospelmusiikki. Tunti järjestetään yhdessä Raision seurakunnan kanssa. Tunti sopii eri-ikäisille aktiiviliikkujille sekä myös sellaisille, joilla ei ole aikaisempaa liikuntataustaa. 
HIIT -treeni

HIIT -osuus pitää sisällään tehokkaan treenin ilman askelsarjaa. Syke nousee korkealle ja hiki virtaa.

Yksinkertaiset liikkeet tehdään pääosin omaa kehon painoa hyödyntäen. Alkulämmittelyn jälkeen sykkeenkohotus ja lihaskunto vaihtelevat lyhyissä sykleissä, jotka tehdään täydellä teholla. 
Jooga

Lempeä Vinyasa on dynaaminen joogatunti joka soveltuu aloittelijoille. Tunti koostuu jooga-asennoista joita yhdistetään hengistykseen sekä alku- ja loppurentoutuksesta. Harjoitukset vahvistavat lihasvoimaa ja joustavuutta, keskittymiskykyä sekä yhteyttä omaan kehoon. 

Vinyasa-joogalle on tyypillistä, että jokainen tunti on erilainen joten se tarjoaa vaihtelua ja sopivasti haastetta.
Kahvakuula

tuntikuvaus tulossa
Lentopallo

Kuntolentopalloa pelitaidot omaaville naisille. Osallistumme naisten maakuntasarjaan sekä paikallisiin puulaakisarjoihin. Järjestämme omia turnauksia sekä käymme myös muissa turnauksissa. Osallistumme myös N-50 v joukkueella vuosittain Homenokkaan ja Pirkkaan.
PHA

Tunnilla vuorotellaan lihaskuntoliikkeitä ja sykkeenkohotuksia liikepattereina, tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnin lopuksi tehdään palauttavat venyttelyt
Pole start -kurssi 10 krt

Tankotanssin start -kurssin tunnit ovat tarkoitettu tankotanssin vasta-alkajille, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kurssilla käydään läpi peruspyörähdykset ja aloittelijoiden helppoja pitoliikkeitä. Start -kurssin jälkeen voit osallistua Pole tekniikka tunneille.
Pole tekniikka

Tankotanssin tekniikkatunneilla sinulla on kokemusta peruspyörähdyksistä sekä muutamista start tunnin pitoliikkeistä. Tunneilla yhdistellään peruspyörähdyksiä sekä aletaan turvallisesti harjoittelemaan ylösalaisin menemistä ja liikkeitä.
Pole tekniikka jatko

Tankotanssin tekniikan jatkotunnilla sinulla on hallussa vahva invert sekä pyörähdykset. Näillä tunneilla keskitytään tekemään eri liikkeiden yhdistelyä, käsien varassa tehtävät liikkeet ylösalaisin sekä erilaiset nousut tangolle.
Showtanssi

Tunti koostuu lämmittelysarjasta, tekniikkaosuudesta sekä koreografian tekemisestä. Tunnilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa: piruetteja, hyppyjä, jalkatekniikkaa, vartalotekniikkaa jne. kehonhuoltoa unohtamatta. Haastetta pyritään löytämään jokaiselle ja tälle tunnille voi tulla, jos tanssiminen on ennestään tuttua -ihan alkeista ei liikkeelle lähdetä. Pääpaino tunnilla on showtanssissa, mutta teemme toisinaan myös streettiin, balettiin sekä muihin tanssilajeihin vivahtavia harjoituksia.
Sähly

Aikuisten reipas pelitunti. Täällä ei turhia jäykistellä!
Tiistaikympit +50

Liikunnan iloa aamuun reipashenkisessä +50v porukassa helpoilla askelilla lihaskuntoa vahvistaen. Välineet löytyvät paikan päältä.
Toiminnallinen

tuntikuvaus tulossa
Zumba Gold

Zumba Gold-tunnilla ei ole vaikeita askelsarjoja eikä hyppyjä. Se on kevyempi ja helpompi tunti kuin tavallinen Zumba, mutta silti varmasti tehokas ja hikinen.