Tuntikuvaukset aikuiset

Aikuisbaletti

Aikuisbalettitunneilla tutustutaan klassisen baletin tekniikkaan omaa kehoa kuunnellen ja tanssista nauttien. Tunnit alkavat lämmittelyllä ja muutamilla tankoharjoituksilla siirtyen keskilattialle tanssimaan liikkuvampia tai tasapainoa ja omaa kehonhallintaa haastavia tanssisarjoja. Aikuisbaletissa ei tehdä kaikkia klassisen baletin tankoharjoituksia, vaan pyritään siihen, että tunneilla liikutaan mahdollisimman paljon ja monipuolisesti eri liikkeitä ja liikelaatuja vaihtelevasti kokeillen. Aikuisbaletissa jokaisella on oikeus olla oman elämänsä primaballerina.

Gospel-lattarit

Gospel-lattaritunnin tärkein motto on "oma tyyli, paras tyyli" ja se on suorittamisesta vapaata iloista tanssiliikuntaa jonka taustalla soi mukaansatempaava gospel-musiikki.  Tunnin tanssin päätteeksi 10 minuutin venyttely.

Tunti toteutetaan yhdessä Raision seurakunnan kanssa.

HIIT + kehonhuolto

HIIT -osuus pitää sisällään tehokkaan treenin ilman askelsarjaa. Syke nousee korkealle ja hiki virtaa.

Yksinkertaiset liikkeet tehdään pääosin omaa kehon painoa hyödyntäen. Alkulämmittelyn jälkeen sykkeenkohotus ja lihaskunto vaihtelevat lyhyissä sykleissä, jotka tehdään täydellä teholla. 

Jooga

Yin-jooga on rauhallinen pitkäkestoisista asanoista koostuva tunti. Teemme liikkeet mahdollisimman vähällä lihasvoimalla, kehon oman painoa apuna käyttäen. Harjoituksessa aktivoidaan sidekudosten aineenvaihduntaa, uusiutumista ja energian saantia. Yin parantaa myös energiankiertoa kehossa. Tunti sopii erinomaisesti aloittelijoille. Harjoituksesta hyötyvät myös aktiiviliikkujat; Yin-tunti sopii tasapainottamaan heidän muuta harjoittelua. Ota mukaan joustavat lämpimät vaatteet ja villasukat.

Kahvakuula

Kahvakuula on parhaimmillaan toiminnallista liikunnan riemujuhlaa, jossa yhdistyy painoharjoittelu kuulan kanssa omalla keholla tehtäviin monipuolisiin ja hauskoihin harjoitteisiin. Mikäli mietit lajin aloittamista, niin tule rohkeasti mukaan; tunnilla opetetaan perustekniikat ja ohjaaja huolehtii turvallisen tekniikan säilymisestä jokaisella tunnilla.

Kehonhuolto

Tuntikuvaus tulossa!

Lentopallo

Kuntolentopalloa pelitaidot omaaville naisille. Osallistumme naisten maakuntasarjaan sekä paikallisiin puulaakisarjoihin. Järjestämme omia turnauksia sekä käymme myös muissa turnauksissa. Osallistumme myös N-50 v joukkueella vuosittain Homenokkaan ja Pirkkaan.

Pole exotic

Näillä tunneilla keskitytään sulavaan liikehdintään lattialla ja tangolla. Opettelemme muutaman eri koreografian kauden aikana. Peruspyörähdykset ja pitoliikkeet (istunta, kiipeily ym.) tulevat olla hallussa jotta tunnille voi osallistua. Voit ottaa mukaasi korkokengät ja polvisuojat, mutta ne eivät ole pakolliset.

Pole tekniikka

Tunti perustuu tankotanssin pyörähdysten ja pitojen sekä niistä rakennettujen yhdistelmien harjoitteluun. Kunkin tunnin taso määräytyy yksilöllisesti osallistujien taitotason mukaan. Tunnilta saat pohjan myös itsenäiseen harjoitteluun.

RVP

Tämä tunti on pyhitetty reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti koostuu lyhyestä alkulämmittelystä, aikaa vastaan tehtävistä liikepattereista sekä lyhyestä loppuvenyttelystä. Lihaskunto-osuudessa nostetaan sykettä lautaa apuna käyttäen ja keskitytään vahvistamaan reisi-, vatsa- ja pakaralihaksia omaa kehoa ja välineitä apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille!

Show/Lyrical jazz 15v+

Show/Lyrical jazz tunnilla keskitytään show ja jazztanssin tekniikoiden harjoittelun lisäksi ilmaisuun ja liikkeen jatkuvuuteen sekä Lyrical tyylin mukaisesti musiikin tulkintaan.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikkaharjoituksista sekä säännöllisesti vaihtuvasta lopputunnin koreografiasta. 

Showtanssi

Tunti koostuu lämmittelysarjasta, tekniikkaosuudesta sekä koreografian tekemisestä. Tunnilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa: piruetteja, hyppyjä, jalkatekniikkaa, vartalotekniikkaa jne. kehonhuoltoa unohtamatta. Haastetta pyritään löytämään jokaiselle ja tälle tunnille voi tulla, jos tanssiminen on ennestään tuttua -ihan alkeista ei liikkeelle lähdetä. Pääpaino tunnilla on showtanssissa, mutta teemme toisinaan myös streettiin, balettiin sekä muihin tanssilajeihin vivahtavia harjoituksia.

Sähly

Aikuisten reipas pelitunti. Täällä ei turhia jäykistellä!

Step & Body

Koko kehoa kuormittava intervallitreeni, jossa sykkeennostot step-laudalla ja lihaskunto-osiot vuorottelevat. Step-laudalla tehtävät osiot sisältävät helppoja askelsarjoja. Lihaskunto-osiossa hyödynnetään step-lautaa sekä välineitä kehonpainon lisäksi. Haastetta saat step-laudan korkeutta säätämällä sekä käyttämällä isompia painoja.

Tiistaikympit +50

Liikunnan iloa aamuun reipashenkisessä +50v porukassa helpoilla askelilla lihaskuntoa vahvistaen. Välineet löytyvät paikan päältä.

Twerk alkeet

Tuntikuvaus tulossa!