Tuntikuvaukset aikuiset

Aamutreeni (etätunti)

Luvassa 30 minuutin kuntotreeni jonka voit tehdä vauvan, kahvakuulan tai vaikka perunasäkin kanssa. Treeniosuuden jälkeen voit jäädä vielä vauvojen kanssa temppuilemaan ja loruttelemaan ohjaajan vetämänä.


Combat

Combat hyödyntää eri kamppailulajeja ja yhdistää ne kaikille soveltuvaksi energiseksi tehotunniksi. Tuntiin kuuluu yhteinen alkulämmittely ja loppuveryttely. Aiempaa kokemusta ei tarvita, tavoitteena on saada hiki pintaan ja pitää hauskaa!


FridayWorkout

HIIT / intervallityyppinen toiminnallinen treeni.

Gospel-lattarit

Gospel-lattaritunnin tärkein motto on "oma tyyli, paras tyyli" ja se on suorittamisesta vapaata iloista tanssiliikuntaa jonka taustalla soi mukaansatempaava gospel-musiikki.  

Tunti toteutetaan yhdessä Raision seurakunnan kanssa.

Gospel-lattarit -kehonhuolto

Gospel-lattarit -kehonhuoltotunnilla luvassa on monipuolisia lihaskuntoliikkeitä, kehonhuoltoa ja venyttelyä. 

Tunti alkaa ja päättyy lyhyeen rukoukseen ja tunnilla soi gospelmusiikki. Tunti järjestetään yhdessä Raision seurakunnan kanssa. Tunti sopii eri-ikäisille aktiiviliikkujille sekä myös sellaisille, joilla ei ole aikaisempaa liikuntataustaa. 

HIIT -treeni

HIIT -osuus pitää sisällään tehokkaan treenin ilman askelsarjaa. Syke nousee korkealle ja hiki virtaa.

Yksinkertaiset liikkeet tehdään pääosin omaa kehon painoa hyödyntäen. Alkulämmittelyn jälkeen sykkeenkohotus ja lihaskunto vaihtelevat lyhyissä sykleissä, jotka tehdään täydellä teholla. 

Jooga

Lempeä Vinyasa on dynaaminen joogatunti joka soveltuu aloittelijoille. Tunti koostuu jooga-asennoista joita yhdistetään hengistykseen sekä alku- ja loppurentoutuksesta. Harjoitukset vahvistavat lihasvoimaa ja joustavuutta, keskittymiskykyä sekä yhteyttä omaan kehoon. 

Vinyasa-joogalle on tyypillistä, että jokainen tunti on erilainen joten se tarjoaa vaihtelua ja sopivasti haastetta.

Kahvakuula

Kahvakuula on parhaimmillaan toiminnallista liikunnan riemujuhlaa, jossa yhdistyy painoharjoittelu kuulan kanssa omalla keholla tehtäviin monipuolisiin ja hauskoihin harjoitteisiin. Mikäli mietit lajin aloittamista, niin tule rohkeasti mukaan; tunnilla opetetaan perustekniikat ja ohjaaja huolehtii turvallisen tekniikan säilymisestä jokaisella tunnilla.

Lentopallo

Kuntolentopalloa pelitaidot omaaville naisille. Osallistumme naisten maakuntasarjaan sekä paikallisiin puulaakisarjoihin. Järjestämme omia turnauksia sekä käymme myös muissa turnauksissa. Osallistumme myös N-50 v joukkueella vuosittain Homenokkaan ja Pirkkaan.


Liikkuvuus-Circuit

Liikkuvuus-Circuitissa kehität liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa sekä aerobista kuntoa. Tunnin alussa kevyt alkulämmittely, jonka jälkeen circuit osuus ja lopuksi jäähdyttely. Tule haastamaan itsesi!

PHA

Tunnilla vuorotellaan lihaskuntoliikkeitä ja sykkeenkohotuksia liikepattereina, tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnin lopuksi tehdään palauttavat venyttelyt.

Pole exotic

Näillä tunneilla keskitytään sulavaan liikehdintään lattialla ja tangolla. Opettelemme muutaman eri koreografian kauden aikana. Peruspyörähdykset ja pitoliikkeet (istunta, kiipeily ym.) tulee olla hallussa, jotta tunnille voi osallistua. Voit ottaa mukaasi korkokengät ja polvisuojat, mutta ne eivät ole pakolliset.


Pole tekniikka

Tunti perustuu tankotanssin pyörähdysten ja pitojen sekä niistä rakennettujen yhdistelmien harjoitteluun. Kunkin tunnin taso määräytyy yksilöllisesti osallistujien taitotason mukaan. Tunnilta saat pohjan myös itsenäiseen harjoitteluun.


Pumppi

Kunto nousuun voimatankojen ja käsipainojen avulla, pumppi-meiningillä!

Showtanssi

Tunti koostuu lämmittelysarjasta, tekniikkaosuudesta sekä koreografian tekemisestä. Tunnilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa: piruetteja, hyppyjä, jalkatekniikkaa, vartalotekniikkaa jne. kehonhuoltoa unohtamatta. Haastetta pyritään löytämään jokaiselle ja tälle tunnille voi tulla, jos tanssiminen on ennestään tuttua -ihan alkeista ei liikkeelle lähdetä. Pääpaino tunnilla on showtanssissa, mutta teemme toisinaan myös streettiin, balettiin sekä muihin tanssilajeihin vivahtavia harjoituksia.


Sähly

Aikuisten reipas pelitunti. Täällä ei turhia jäykistellä!


Tanssiliikunta

Tuntikuvaus tulossa!


Tiistaikympit +50

Liikunnan iloa aamuun reipashenkisessä +50v porukassa helpoilla askelilla lihaskuntoa vahvistaen. Välineet löytyvät paikan päältä.


Toiminnallinen

Tunti sisältää monipuolisesti koottuja harjoitteita koko vartalolle turvallisin tekniikoin toteutettuna. Tällä tunnilla on hauskaa, mutta se on samalla todella tehokasta toiminnallista liikuntaa. Tällä tunnilla tulee hiki!


Tuolijumppa

Helppo jumppa tuolin avulla joka vahvistaa ja vetreyttää kroppaa iloisesti musiikin tahdissa.


Vesijumppa

Reipasta ja tehokasta vesiliikuntaa vaihtelevin teemoin altaan matalassa päässä (120cm). Tunnille tullessa maksetaan Ulpukan sisäänpääsymaksu 5,50€. Ja ei muuta kuin suihkun kautta altaalle!