Parkour Akatemia

Uutuustunti lapsille Raision Pyryillä!

Suosittu parkour -harrastus valloittaa lapset ja nuoret ympäri Suomen! Lajin perusajatus on kehittyminen henkisesti ja fyysisesti erilaisten liikunnallisten haasteiden kautta. Päämääränä on mahdollisimman tehokas ja hallittu eteneminen suorinta ja nopeinta reittiä kahden pisteen välillä olosuhteista riippumatta. Toisin sanoen tavoitteena on olla valmis kaikkeen mahdolliseen mitä eteen tulee. Perusperiaate on olla aiheuttamatta vahinkoja ympäristölle ja muille ympäristössä liikkuville.Parkourissa ei kilpailla toisia vastaan, vaan kehitetään omia taitoja ja vältetään turhien riskien ottamista.

Parkour akatemia pitää 8 treeni/opetuskertaa Raision ulkoilualueilla tiistaisin klo 17.30 11.8. alkaen. Ensimmäinen opetuskerta on Vaisaaressa, kokoontuminen skeittirampin luona Vaisaaren kentällä. 


Parkour -akatemian hinta 8 kerralta on 85 €, mikä sisältää Pyryjen kausimaksun (50 €), jolla pääsee osallistumaan koko kauden kaikille muillekin tunneille. Ilmoittaudu tästä!Toimi nopeasti - vain ensimmäiset 12 mahtuu mukaan!!!!