Riina Merisaari

Olen turkulainen lähihoitaja ja teen töitä vanhusten parissa. Lapsetkin ovat lähellä sydäntä, joten on hienoa päästä toimimaan nuorten kanssa tanssinohjaamisen myötä.


Olen aloittanut tanssin harrastamisen jo ala-asteella ja olen vieläkin itse mukana Pyryjen tunneilla harrastamassa! Olen ollut Pyryissä mukana jo yli kymmenen vuoden ajan.


Olen toiminut Pyryissä ohjaajana vuodesta 2016. Olen käynyt voimisteluliiton jumpanohjaajan starttikoulutuksen sekä pari muutakin liikunnan peruskoulutusta. 


Olen ohjannut eri ryhmiä 5 - 15 vuotiaiden ikähaarukassa. Tällä hetkellä ohjaan kahta ryhmää. Torstaisin DanceMoves >7v alkeet-ja >10v jatkoryhmiä yhdessä Ria-Julia Seinelän kanssa.


Itselle tanssi on ollut monet vuodet osa elämää ja nautin siitä. On hienoa päästä jakamaan tanssin nautintoa nuorille ja nähdä heidän kehittyminen ja hymyt onnistumisesta. Heistä näkee, että tanssitunnille on kivaa tulla - päästä oppimaan uutta ja nauramaan, sillä treenaamisen lisäksi tanssin pitää olla myös mukavaa harrastamista!