Venla Pajari

Olen Venla, 20v. ja valmistun syksyn 2021 aikana lastenohjaajaksi.


Ohjauskokemusta minulta löytyy vauvaikäisistä rippikouluikäisiin. Opintojeni myötä olen ollut päiväkodeissa, päiväkerhossa, iltapäiväkerhossa ja seurakunnan perhetyössä. Vapaa-aikani kuluu myös paljolti ohjausten merkeissä.


Lasten jumppia apuohjasin Turun Urheiluliitolla kolme vuotta. Partiossa olen aktiivinen. Siellä olen ohjannut 1. ja 2. luokkalaisia sekä  8. ja 9. luokkalaisia. Tällä hetkellä olen sampona. Olen ohjannut myös kokkikerhoa kouluikäisille, metsämörritoimintaa lapsiperheille ja toiminut seurakunnassa isosena.


Olen ensimmäistä kertaa tullut Pyryille vuonna 2009 lasten tanssitunneille. Siitä lähtien, välillä taukoa pitäen, olen pysynyt mukana. Muutamia vuosia sitten päädyin ohjaajaksi äitini kautta ja ohjaan liikuntaleikkikoulua eli liikkaria. Liikkaria ohjaan nyt kolmatta vuotta. Liikkarissa minua innostaa eniten valmis konsepti, jonka avulla lapset oppivat monipuolisesti juuri heidän ikätasoon sopivia taitoja.


Minua motivoi se, että tällä hetkellä saan ohjata monipuolisesti eri-ikäisiä lapsia niin liikunnan kuin luonnonkin parissa.