Katja Barclay

Olen pitkän linjan tanssinopettaja. Pedagogisia opintoja minulla on Kuopion konservatorion tanssinopettajalinjalta ja syventäviä opintoja Englannista, London Contemporary Dance Schoolista. 


Englannissa vietettyjen neljän vuoden aikana ehdin opettamaan niin LCDSn pienempiä oppilaita kuin paikallisissa kouluissa edistyneempiä tanssijoita. Palattuani takaisin Suomeen 
opetustyö jatkui yksityisissä tanssikouluissa kuten myös paikallisissa päiväkodeissa Turun sekä Helsingin seuduilla. 


Vuonna 2007 perustettiin Tanssikoulu Katja Barclay. Koulun johtamisen lisäksi olin vastuussa lastentanssista sekä baletin, että jazzin opetuksesta. Vähitellen opetus laajeni showtanssin puolelle. Tanssinopetus on oman koulun jälkeen jatkunut yksityisissä tanssikouluissa. 


Raision Pyryjen riveissä aloitin keväällä 2020. Opetan moves- ja dancemix -tunteja niin lapsille kuin nuorille. Tuntien sisältö koostuu pienemmillä oppilailla lastentanssista ja vähän 
edistyneempien alkeisbaletista. Nuorten Mixed Moves 8-10v tunneilla yhdistellään elementtejä jazz- ja showtanssista. Tunnit ovat vauhdikkaita ja niitä uskaltaa tulla kokeilemaan, vaikka aiempaa kokemusta ei olisikaan. 

Tunneillani on tärkeää, että jokainen yksilö pääsee esille ja oppilasta kannustetaan kehittymään tekniikassa ja ilmaisussa. Haluan tuoda jokaisen tanssin riemun esille!