Jenny Pitkäkaski

Olen koulutukseltani luokanopettaja ja äidinkielen aineenopettaja. Minulla on yli 100h liikuntakoulutuksia -sekä lasten, nuorten että aikuisten liikuntaan liittyen. Olen käynyt muun muassa Lasten urheilun ja Fyysisen harjoittelun perusteet, Tanssillisen voimistelun ja Lastentanssin ohjaajakoulutukset sekä lihashuoltoon ja liikkuvuusharjoitteluun liittyviä koulutuksia.


Olen ohjannut kaikenikäisiä vauvafitin 2kk ikäisistä vauvoista aikuisjumppareihin 15 vuoden ajan. Showtanssissa olen valmentanut lisäksi kilpailevia joukkueita. Ohjaajaurani olen aloittanut alle 15-vuotiaana Urheilukoulun apuohjaajana. Itse olen tanssinut vähän kaikkea tanssillisesta voimistelusta hiphoppiin sekä lajeista testannut vuorotellen jalkapallon ja joogan, baletin ja juoksun. Tanssi on kuitenkin pysynyt mukana jo pitkään ja showtanssissa olenkin kilpaillut eri kokoonpanoissa.


Raision Pyryillä olen aloittanut 3-vuotiaana satujumpassa ja pikku hiljaa kasvanut jumpparista apuohjausten kautta ohjaajaksi. Opiskeluajan valmensin ja ohjasin pääosin Turussa mutta palasin myös Pyryjen riveihin.


Tällä kaudella ohjaan Pyryillä showtanssia sekä HIIT + kehonhuolto -yhdistelmää. Showtanssi on työtä aivoille -tykkään haastaa itseäni tekemään mielenkiintoisia koreografioita ja kehittämään tanssijoita. HIIT + kehonhuollossa taas pääsen haastamaan sekä muiden että oman kehon voimavaroja. 


Ohjaajana toivon näkeväni ohjattavien hymyn sen jälkeen, kun ensin on irvistelty joko sen takia, että jaksaisi hypätä sen viimeisenkin hypyn tai siksi, että vihdoinkin se uusi piruetti onnistuisi. Kokeilin jossain vaiheessa elämääni olla ohjaamatta mitään mutten onnistunut siinä kovin hyvin: jotain vaan tuntui puuttuvan.