Riina Hiltunen

Olen Riina, kolmen pienen lapsen äiti Turusta. Olen opettanut showtanssia sivutoimisesti jo vuodesta 2014, ja syksystä 2023 alkaen tunneilleni pääsee Raision Pyryillä.

Hurahdin itse showtanssiin toden teolla vasta aikuisiällä. Tiukkojen kisa- ja esiintymistäyteisten vuosien jälkeen ryhdyin valmentamaan nuorten kilpailevaa showtanssiryhmää. Perheenlisäyksen myötä luovuin valmennuksesta ja siirryin ohjaamaan harrasteryhmiä. Vuosien saatossa olen suorittanut useita tanssiopetusta tukevia koulutuksia, keskeisimpänä Turun kesäyliopiston Tanssipedagogiikan perusteet (25op).

Tanssinopettajana pyrin luomaan tunneille ilmapiirin, jossa kukin pystyy avaamaan mielensä ja kehonsa tanssin kokemiselle. Tuntini noudattavat tuttua tanssitunnin rakennetta, mutta koreografioissani liikkeen oikea muoto ei ole tärkeintä, vaan pikemminkin liikkeen ymmärtäminen ja tunteminen. Hyödynnän opetuksessani paljon mielikuvia ja pyrin avaamaan liikkeitä uusin näkökulmin, leikkisyyttä unohtamatta. Tanssinopettajana toivon viime kädessä tarjoavani tanssijoilleni uusia oivalluksia itsestään. Mitä ne oivallukset ovat? Sen voi selvittää vain jokainen itse. :) Tervetuloa tunneilleni Showtanssi ja Dance Moves 10-13v.